PowerCube Extended 1,5m Typ F (1306GN/DEEXPC)

ID: 99700
Ražotājs: PowerCube
Modelis: 1306GN/DEEXPC
EAN: 8718444085539

  • 26,00€






Produkta apraksts

PowerCube Extended komplektā ietilpst montāžas sistēma, kas ļauj uzstādīt pārsprieguma aizsargu ērtā vietā.


Iespēja piestiprināt PowerCube pie sienas vai galda virsmas ļauj izvairīties no apgrūtinošas liekšanās pie kontaktligzdām, kuras bieži atrodas grūti pieejamās vietās. 


PowerCube Extended ļauj savienot vairākus kubus kopā.


 


Tehniskā specifikācija:


tirdzniecības vietu skaits - 5

ligzdas tips F

nominālais spriegums / strāva ~ 230V / 16A

maksimālā jauda: 3680 W

pamats: jā

bērnu slēdzene: jā

slota krāsa - zaļa

produkta svars - 449 g

sertifikāti - CE, RoHS, KEMA

2 gadu garantija

 


 

Stiprināšanas sistēma  - birojos strāvas kontaktligzdas bieži atrodas grūti pieejamās vietās, kas apgrūtina piekļuvi bezmaksas kontaktligzdai. PowerCube Extended piedāvā unikālu stiprināšanas sistēmu, pateicoties kurai ir iespējams novietot kubu uz galda vai zem galda, vienlaikus nodrošinot strāvas padevi.


 

 


Noņemamas siksnas  - katrā PowerCube Extended komplektā iekļauto stiprinājumu sistēmu var viegli piestiprināt ar divām abpusējām siksnām. Lai noņemtu lenti, velciet uz cilnēm. Līmlente lentēs ir rūpīgi izvēlēta tā, lai tā neatstātu pēdas.


 


 

Nav slēdzeņu  - bieži barošanas avoti ir aprīkoti ar nestandarta spraudņiem, kuri pēc vairāku savienošanas ar pagarinātāju uzreiz traucē piekļuvi brīvajām kontaktligzdām, novēršot to izmantošanu. PowerCube atrisina šo problēmu!


 

 


Pasūtīšana kabeļos  - PowerCube Extended komplektiem ir arī Cabel Fix, kas ļauj kabeli piestiprināt tādā veidā, kas palīdzēs uzturēt sataustītos kabeļus kārtībā.